Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
������������������

Εθελοντές


Κατεβάστε  ΕΔΩ την φόρμα αίτησης ΕΘΕΛΟΝΤΗ.

Στο ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ εθελοντισμός σημαίνει να προσφέρεις χωρίς όρια και να συμμετέχεις ενεργά στην κοινότητα.Σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να μοιραστείς ιδέες και ευθύνες.

Ο εθελοντής αποδεικνύει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αρχές και αγάπη για τον πλησίον γι’ αυτό και στηρίζουμε την ιδέα του Εθελοντισμού.

Έμπρακτη απόδειξη είναι το γεγονός ότι το Ίδρυμα βασίζεται σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και καλά οργανωμένο δίκτυο εθελοντών.
Κάνοντας έναν απολογισμό των τεσσάρων τελευταίων ετών, διαπιστώνουμε τη σημαντική αύξηση του αριθμού των εθελοντών μας, χάρη στην οποία πετύχαμε καλύτερη απόδοση των προγραμμάτων λειτουργίας μας και αναπτύξαμε νέες δραστηριότητες.

Οι εθελοντές μας όλο αυτό το διάστημα έχουν επιδείξει εξαιρετική συνέπεια και απόδοση. Ο κάθε ένας απέκτησε εξειδικευμένο ρόλο και δραστηριότητα, έχοντας πάντα τη στήριξη του προσωπικού και του Δ.Σ.
Δάσκαλοι, καθηγητές, γιατροί, καλλιτέχνες, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, λογοθεραπευτές, καθηγητές πανεπιστημίου, απλοί καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών, θέλησαν να μας δώσουν τη βοήθεια τους και συμμετείχαν στη ζωή του Ιδρύματος συνειδητά, με όρους και χωρίς προσδοκία οποιουδήποτε οικονομικού κέρδους.

 
 
 
site created and hosted by