Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 11/06/2024 ]
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Ο ΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ INA SEIDELΚάθε φορά που επισκέπτεται τον τόπο του, δεν ξεχνά τα παιδιά μας.
Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν γνωρίσαμε τον κ. Δημήτρη Χριστοφή και τη σύζυγο του Ina Seidel κάτοικοι Γερμανίας και ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου «ZUM GRIECHEN»  και μέχρι και σήμερα παρέμειναν ακούραστοι υποστηρικτές μας.
Όλα αυτά τα χρόνια κάθε φορά που επισκέπτονται τον τόπο του μας επισκέπτονται και προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά και είδη πρώτης ανάγκης .
Την Κυριακή το μεσημέρι μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα, επικοινώνησαν μαζί μας και μας ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται στο Βόλο και θέλουν να προσφέρουν μια δωρεά στα παιδιά μας.
Σήμερα το πρωί με μεγάλη χαρά τους υποδεχτήκαμε στο χώρο μας και η συγκίνηση μας ήταν ακόμη μεγαλύτερη στο άκουσμα της προσφοράς των δύο χιλιάδων ευρω.

Το ίδρυμα μας έχει  περισσότερο ανάγκη από  χρηματικές προσφορές, ειδικά  σ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Δεν ξεχνάμε ποτέ αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν μέσα από την καρδιά τους.

Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία   και τους διαβεβαιώνουμε ότι η υποστήριξή τους είναι ανεκτίμητη για το ίδρυμα.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολυετή τους προσφορά, αγάπη και στήριξή τους.

 
 
 
site created and hosted by