Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 21/12/2023 ]
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών μας πραγματοποιήθηκε με συγκίνηση και πολύ χειροκρότημα!


Το θεατράκι μας γεμισε κόσμο και η χαρα μας ήταν μεγάλη! Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ, είναι μικρό σε όλους εσάς που ηρθατε να απολαύσετε την γιορτή μας! 
Την γιορτούλα μας άνοιξε ο πρόεδρος του ιδρύματος Κώστας Θεοδώρου λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο , που ήρθε να καμαρώσει τα υπέροχα παιδιά μας , αλλά και πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια τους! 
 Το ωδείο Παλάσκα μας έκανε την τιμή να τραγουδήσει με την παιδική χορωδία της τα κάλαντα των Χριστουγεννων , ευχαριστούμε θερμά την κυρία Γεωργία Παλάσκα Ωδειο Παλασκα .
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιάννη Προκοπιου , δάσκαλο του 16ου Δ.Σχ. Βολου για την σημαντική βοήθεια του , αλλά και τον υπέροχο Dj Πανο Ντελοπουλο για την βοήθεια του στον ήχο.
Στο τέλος της γιορτής μας η Μαγειρισα μας , κυρία Δήμητρα, φρόντισε να απολαύσουμε έναν υπέροχο μπουφέ με αλμυρά , γλυκα κι αναψυκτικά. Ευχαριστούμε απο καρδιας την κυρία Εφη Σκούρα και τους μαθητές της από το τμήμα ζαχαροπλαστικής του δημοσίου ΙΕΚ για τα πεντανόστιμα γλυκίσματα ! 
Πολλά θερμά ευχαριστώ στον κύριο Μανδηλα που για άλλη μια φορά προσέφερε γλυκίσματα για τον μπουφέ μας αλλά και ξεχωριστά για τα παιδιά μας ! 
Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο ΜΑΝΟΣ για τη δωρεά του σε γλυκίσματα.
 το προσωπικό μας δεν το ευχαριστούμε συχνά όμως θα θέλαμε να γνωρίζετε πως στην οργάνωση συμμετείχαν η κυρία Μαρία μας, η κυρία Φιλιω μας, η κυρία Ελένη μας, ο κύριος Γιάννης μας , η κυρία Δήμητρα μας και οι εθελοντές μας.
Τέλος ευχαριστούμε τους μοναδικούς ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , τα υπέροχα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας εντυπωσιάσουν και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στη παιδαγωγό μας την κυρία Φυλλη μας που φροντίζει με πολλή αγάπη να είναι τα παιδιά μας ευτυχισμένα ! 
Καλές γιορτές από όλους εμάς εδώ στο μεγάλο αυτό σπίτι ! Υγεία κι ευτυχία στα παιδιά ολου του κόσμου!
 
 
 
site created and hosted by