Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 04/10/2023 ]
Ευχαριστίες


Από την πρώτη στιγμή ο Ελληνογερμανικός Σύλλογος Ιατρών και Οδοντιάτρων (ΕΣΙΟ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Ιατρών στο NRW «Γένεσις» εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν κάποια χρηματική βοήθεια σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα του Βόλου που υπέστη ζημιές από την θεομηνία. Με πρωτοβουλία του κου Δρ. Μάριου –Κόκκαλη, Χειρουργό και Πρόεδρου του ΕΣΙΟ Ελληνογερμανικός Σύλλογος Ιατρών & Οδοντιάτρων αποφάσισαν να στηρίξουν το χώρο μας.
 
Έτσι κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρό «Γένεσις» κο Δρ. Ιωάννη Γιαννακόπουλου , προχώρησαν σε κατάθεση ενός σεβαστού οικονομικού ποσού σε λογαριασμό του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.
 
Τα παιδιά, το προσωπικό και η Διοίκηση του Ιδρύματος ευχαριστούν θερμά τον Ελληνογερμανικό Σύλλογο Ιατρών και Οδοντιάτρων (ΕΣΙΟ) και το Σύλλογο Ελλήνων στο NRW «Γένεσις», αλλά και τον κο Δρ. Μάριο –Κόκκαλη, Χειρουργό όπου μας έκανε την τιμή και μίλησε για εμάς αλλά και για τις ανάγκες μας έπειτα από τις εκτεταμένες καταστροφές που σημειώθηκαν στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel!!
 
 
 
site created and hosted by