Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 31/08/2023 ]
Ένα τουρνουά αγάπης ολοκληρώθηκε με νικητές τα παιδιά των ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου και ΕΛΕΠΑΠ


Ένα τουρνουά αγάπης ολοκληρώθηκε με νικητές τα παιδιά των ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου και ΕΛΕΠΑΠ .
 
Ευχαριστούμε από καρδιας τον κόσμο και τους φορείς που μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια για να ενισχυθούν οικονομικά τα ιδρύματα. Ευχαριστούμε τις ομάδες ΒΟΛΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. , ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά ! Ευχαριστούμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ για την κάλυψη πρώτων βοηθειών για 4η χρονια. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΘ ΘΕΣΑΛΙΑΣ και τους διαιτητές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο τουρνουά μας!
 
Ευχαριστούμε την εταιρία security Europa 
 
Ευχαριστουμε τα ξενοδοχεία VOLOS PALACE , PORTARIA HOTEL για την δωρεάν φιλοξενία των ομάδων για 7 χρονιά! Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό και διοργανωτή του τουρνουά την εταιρία NOVIBET , τους χορηγούς μας , OTE TV , GPHorizons by Zigiridis, ΕΠΣΘ ΘΕΣΑΛΙΑΣ .
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιας στο team της ομάδας ΒΟΛΟΣ για την 7ετη βοήθεια τους στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, ΤΣΙΤΣΙΜΠΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΣΙΜΕΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο και πρόεδρο της ομάδας του βολου ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ για την μεσολάβηση ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ , την μακροχρόνια προσφορά του στις δομές της πόλης μας αλλά περισσότερο τον ευχαριστούμε για την ειλικρινή ευαισθησία του στα παιδιά !!!
 
 
 
site created and hosted by