Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 26/07/2023 ]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στις 27 Ιουλίου η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού. Κατά αυτήν την ημέρα πανηγυρίζει ο ναός του “Ορφανοτροφείου Βόλου” και οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα έχουν ως εξής: την παραμονή – Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 20:00, θα τελεστεί μέγας αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής από 7:30-10:30 π.μ. θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Παν.Αρχιμ. π. Μαξίμου Παπαϊωάννου πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο. Ανήμερα – Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. θα τελεστεί εσπερινός και παράκληση προς τον Άγιο.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Βόλου σας καλούν να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις και να ενισχύσετε τις δράσεις του Ιδρύματος στηρίζοντας τα φιλοξενούμενα παιδιά.
 
 
 
site created and hosted by