Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 07/07/2023 ]
Ευχαριστούμε θερμά τον Dr. Λιακόπουλο Ευστάθιο και τα στελεχωμένα μέλη της ομάδας της εταιρείας Building Solid Success - BSS


Τα παιδιά, το προσωπικό και η Διοίκηση του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον Dr. Λιακόπουλο Ευστάθιο και τα στελεχωμένα μέλη της ομάδας της εταιρείας Building Solid Success - BSS κο Απόστολο Αγγελή και κα Αργυρώ Χαμηλάκη για τις ενέργειες που έκαναν αφιλοκερδώς προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης των οφειλών του Ιδρύματος στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.
Με τις ενέργειες τους κατάφεραν να εντάξουν τις οφειλές του Ορφανοτροφείου στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.
Αναμφίβολα η συμβολή της εταιρείας, μέσω των ενεργειών της, για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών στο Ίδρυμά μας, είναι πραγματικά ανεκτίμητη και αξιέπαινη και μας γεμίζει κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες του αντιμετωπίζουμε καθημερινά και να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας. Ελπίζουμε η ενέργειά της, αυτή να βρει μιμητές, αρωγούς στο έργο μας.
 
 
 
site created and hosted by