Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 04/04/2023 ]
To Σάββατο το πρωί υποδεχτήκαμε στο χώρο μας μέλη της Εθελοντικής Ομάδας ¨Ονειρο Ζωής" από Λάρισα.


Τους καλωσορίσαμε και τους ξεναγήσαμε στο χώρο μας.
Εν συνεχεία, με επικεφαλής την Condie Illegolitsa θεατρολόγο και μέλος της ομάδας, κατασκεύασαν με τα παιδιά μας πασχαλινά κουνελάκια από εφημερίδες και άλλα απλά υλικά ……τα παιδιά μας το διασκέδασαν πολύ και τα πρόσωπά τους φώτισαν με χαμόγελα και γέλια! Μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα.
 
Τα δωράκια πολλά από ευγενικές χορηγίες των μελών της ομάδας καθώς και των Οικογενειών Λιτσιου και Καρατζόγλου, που προσέφεραν διακοσμητικά ξύλινα πασχαλινά δώρα εις μνήμην Αχιλλέα Λιτσιου και Αικατερίνης Λιτσιου.
Τέλος τους προσέφεραν εισιτήρια για το σινεμά με τα οποία τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την αγαπημένη τους ταινία για να την απολαύσουν κατά τις ημέρες των Πασχαλινών τους διακοπών.
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους νέους Λαρισαίους φίλους μας για τη όμορφη επίσκεψή τους, για τα πλούσια δώρα και τη χαρά που τους προσέφεραν και τους ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!
 
 
 
site created and hosted by