Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 02/02/2023 ]
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 .


Ευχαριστούμε από καρδιας τους εκπροσώπους όλων των φορέων της πόλης μας! Όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων μας της ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ ΒΟΛΟΥ και του Ιδρύματος ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ , Βουλευτές και εκπρόσωποι αυτών, εκπρόσωποι του δήμου βολου, των σωμάτων ασφαλείας, τον εκπρόσωπο της εκκλησίας μας, λοιπούς φορείς όπως δικηγορικός σύλλογος βολου, ΕΟΔ Μαμνησίας, Λέσχη Ειδικων Δυνάμεων Μαγνησίας, o Οργνισμ`ος Λιμένος Βόλου, η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση "ΘΑΥΜΑ" εθελοντές πανεπιστημίου θεσσαλιας, φιλανθρωπικο σωματείο ΘΑΥΜΑ, σύνδεσμο εργαζομενων ΑΓΕΤ, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και απλοί πολίτες και εθελοντές που παρευρέθηκαν στη ζεστη, αίθουσα του ξενοδοχείου Volos palace !

Η αγάπη και η συγκίνηση θριάμβευσε από όλους μας , ιδιαίτερα από τα αγαπημένα παιδιά μας που παρευρέθηκαν στην όμορφη γιορτή.
Η σύντομη ενημέρωση της κοινωνικής λειτουργού , κας Ελευθερίας Δρογγούλα,  Ελευθερία Δρογγούλα καθήλωσε τους καλεσμένους καθώς έδωσε πληροφορίες για το πως μεγαλώνουν αυτά τα υπέροχα παιδιά, έχοντας να αντιμετωπίσουμε εύκολες και δύσκολες ημέρες, γνωστοποίησε ότι το ίδρυμα πλέον έγινε ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ και στόχος είναι η αποκατάσταση των παιδιών σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον με οικογενειακή θαλπωρή. Έχουμε μεταβεί σε διαδικασίες αποϊδρυματοποιησης μέσω του θεσμού της αναδοχής όπου ήδη ένα παιδάκι ετοιμάζεται για την μεγάλη αυτή εξελιξη.

Από την κυρία Τονια Γιαννουσά Νταοπούλου  Τόνια Γιαννουσά Νταοπούλου οπου παρουσίασε την εκδήλωση αυτή, εγινε μια σύντομη αναφορά για τους εθελοντές των διοικητικών συμβουλίων όπου απο το 2017 ως και σήμερα έχουν  μεγάλο ζήλο για τη φροντίδα των παιδιών και φυσικά για την εμπιστοσύνη που δειχνουν στο πρόσωπο του προέδρου του ιδρύματος , κου Κώστα Θεοδωρου.

Για τα τόσα χρόνια στήριξης κι αγάπης που προσφερει στο μεγαλο μας σπίτι, βραβεύσαμε με μια τιμητική πλακέτα τον κύριο Σταυρο Νάκο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεχίζει το έργο του αείμνηστου  πατέρα του, Θανάση Νάκου. Επίσης έπαινο παρέλαβαν και εθελοντές γιατροί , επιχειρηματίες, ελευθεροι επαγγελματίες , κι άλλοι ιδιώτες για τη συνεχης στήριξη που παρέχουν στα παιδιά μας!

Ένα συγκινητικό βίντεο από την εκπομπή μαμάδες της ΕΡΤ2 έπαιξε στον προτζέκτορα με τον κόσμο να συγκινείται ακούγοντας τα λόγια των ειδικών της δομής μας για το πως μεγάλωνει ένα παιδί και ποση αγαπη μπορεί να πάρει όσο του παρεχεται φτοντιδα και στηριξη.

Έπειτα από τις ευχές του προέδρου της Φιλόπτωχου αδελφότητος, κου Λουτσου Παναγιώτη, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ιδρύματος κος Κωστας Θεοδωρου όπου μας συγκίνησε ιδιαίτερα αναφέροντας ότι πήρε μεγάλη δύναμη από την εμπιστοσύνη των συνεργατών του κι έτσι κατάφερε να γυρίσει σελίδα στο ιδρυμα, συνεχίζοντας το έργο και την επιθυμία των δωρητων .

Νιώθει ευγνωμοσύνη προς όλους τους πολίτες που αγκαλιάζουν το ιδρυμα και προσφέρουν ότι μπορούν , έδωσε όμως και μια σημαντική υπόσχεση: «περιμένω τη σημαντική βοήθεια των βουλευτών ωστε να μπει το ιδρυμα στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να κάνω κάτι που έχω μεγαλο χρέος .

Να παραδώσω στην τρόφιμο ένα σπίτι που της ανήκει εδώ και χρόνια κατόπιν επιθυμίας μιας 25χρονης κοπέλας που έφυγε από τη ζωή κι έβαλε όρο στη διαθήκη της το σπίτι της να δοθεί στο πρώτο κορίτσι που θα παντρευτεί» ….

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Κωστιμπας εκπρόσωπος της εκκλησίας μας , ευλόγησε την πίτα μας η οποία είχε δυο φλουριά! Το ένα έπεσε στον Μανώλη μας ο οποίος θα επιλέξει μόνος του τι θέλει να αγοράσει (δώρο από τον πρόεδρο), και το δεύτερο έπεσε στο κομμάτι εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων  όπου παρέλαβε ένα όμορφο γούρι, δώρο απο την διοίκηση.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κύριο Νακο για την παραχώρηση της αίθουσας, ευχαριστούμε θερμά το τμήμα ζαχαροπλαστικής του δημοσίου ΙΕΚ με υπεύθυνη την κυρία Σκούρα Ευσταθια  Ευσταθία Σκούρα για τα υπέροχα εδέσματα που έφτιαξαν για τους καλεσμένους μας!

Σας θελουμε δίπλα μας, να μεγαλώσουμε όλοι μαζί αυτά τα αξιολατρευτα παιδιά! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!  

Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους με αγάπη Θεού!

ΓΙΑ  τα ΔΣ , οι πρόεδροi

Παναγιώτης Λούτσος
Κωνσταντίνος  Θεοδωρου
 
 
 
site created and hosted by