Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 30/06/2022 ]
Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε στον χώρο μας τους εργαζομένους της εταιρείας TotalEnergies MarketingHellas S.A.


Με μεγάλη μας χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε στον χώρο μας τους εργαζομένους της εταιρείας  TotalEnergies MarketingHellas S.A. στο πλαίσιο δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο την έμπρακτη στήριξη στο Ορφανοτροφείο του Βόλου και την προσφορά σημαντικού έργου στην τοπική κοινωνία.

 

Στο πλαίσιο της τετραήμερης εταιρικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρεία Purple Εvents & PR για την TotalEnergiesMarketingHellasS.A. στην πόλη μας, περισσότεροι από 40 άνθρωποί της, μαζί και με τον Γενικό Διευθυντή της κ. Yohan Chouchene, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο. Εκεί, όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, φορώντας το καλύτερό τους χαμόγελο, ζωγράφισαν ένα εντυπωσιακό graffiti στους τοίχους του Ορφανοτροφείου σε συνεργασία με τον same84, έναν από τους πιο ταλαντούχους streetartist στη χώρα μας.

 

Η πολύ όμορφη και σημαντική αυτή για το Ορφανοτροφείο του Βόλου ενέργεια, ολοκληρώθηκε με μια ιδιαίτερα συγκινητική και γεμάτη χαμόγελα στιγμή, όταν κάθε παιδί παρέλαβε προσωπικό δώρο, το οποίο περιλάμβανε ένα ζευγάρι καινούρια αθλητικά παπούτσια και μαγιό.

 

Τα παιδιά, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση, ευχαριστούν θερμά όλη την ομάδα της TotalEnergiesMarketingHellasS.A. για την προσφορά τους, καθώς και όλους τους τοπικούς συνεργάτες μας, η βοήθεια των οποίων διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην άρτια διεξαγωγή της σημαντικής αυτής ενέργειας.

 
 
 
site created and hosted by