Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 21/02/2022 ]
Μιχαηλίδου σε Μαραβέγια: Προοπτική «ανάσας» για Ορφανοτροφείο και Γηροκομείο Βόλου


Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τη δυνατότητα διακανονισμού των ασφαλιστικών οφειλών που βαραίνουν φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προανήγγειλε στον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, η αρμόδια υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. 

 
Οι εξελίξεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο Βόλου, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τα οποία επιδεινώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση χρεών. Με νομοσχέδιο του υπουργείου που κατατίθεται στη Βουλή, θα δοθεί η δυνατότητα για ρύθμιση των οφειλών με ευνοϊκές διατάξεις. 
 
Επιπλέον,  ο βουλευτής ενημέρωσε την κ. Μιχαηλίδου για το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, που στηρίζει μεγάλο αριθμό παιδιών με αυτισμό στο Βόλο (πρώην Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας – ΚΕΣΑΑΜ), ενώ τέλος ζήτησε να εξεταστεί η προοπτική φιλοξενίας στη χώρα μας ορφανών παιδιών από την Μολδαβία, στο πλαίσιο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας μεταξύ των δυο χωρών, της οποίας ο κ. Μαραβέγιας είναι πρόεδρος.
 
 
 
site created and hosted by