Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 23/12/2019 ]
Μια ευχάριστη και πολυτελή φιλοξενία απόλαυσαν σήμερα τα παιδιά μας στην ΕΞΩΡΑΊΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ


Μια ευχάριστη και πολυτελή φιλοξενία απόλαυσαν σήμερα τα παιδιά μας στην ΕΞΩΡΑΊΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ. Στο κτίριο, που στην αρχή του 19ου αιώνα ήταν η κατοικία του βιομήχανου Ιωάννη Σαραφόπουλου , ο Πρόεδρος της Λέσχης, Δικηγόρος, κ. Αθανάσιος Χαρμάνης και εξαιρετικές κυρίες, μέλη του ΔΣ, μας υποδέχθηκαν με αγάπη και χαρά.

Στην όμορφη διακοσμημένη αίθουσα , μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, απολαύσαμε τα ωραία φαγητά και γλυκά. Τα δώρα που μοιράστηκαν ,άρεσαν ιδιαίτερα στους φίλους, πλέον, της Λέσχης και των ανθρώπων της.
Μάθαμε ότι η Λέσχη ξεκίνησε στις τελευταίες δεκαετίες του 19ου αιώνα και μεγαλούργησε στην περίοδο του μεσοπολέμου. Επίσης μάθαμε ότι η Εξωραϊστική ήταν η έδρα των Φιλοτέχνων Βόλου, ενός συλλόγου που συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία και ανάπτυξη της πρωτόγνωρης εικαστικής και καλλιτεχνικής ζωής στον Βόλο του Μεσοπολέμου.
Φεύγοντας δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντησή μας, στο σπίτι μας.
Ευχαριστίες από όλους μας στο Πρόεδρο κ. Χαρμάνη Αθανάσιο, στου Αντιπροέδρους, κυρία Ολγα Γεροβασίλη και κύριο Τάκη Παναγή, στη Γενική Γραμματέα κ. Παπαδημητρίου Εύη και τη ταμία κ. Κότα Μιράντα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με αγάπη, ελπίδα και υγεία !!!!!!!  
 
 
 
site created and hosted by