Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 23/12/2019 ]
Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό, σας εύχονται από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευημερία για το νέο χρόνο 2020


 

To Ορφανοτροφείο Βόλου ως  γνωστόν εδώ και 125 χρόνια απευθύνεται σε παιδιά που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο, έχουν βιώσει εικόνες με τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους και έρχονται στην αγκαλιά των υπευθύνων κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Στο σπίτι φιλοξενούνται αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-18ετών, σήμερα η δομή μας φιλοξενεί 17 ανήλικα και δύναται  να φιλοξενήσει έως και 30.

Κύριο μέλημα των υπευθύνων είναι τα παιδιά να μεγαλώσουν σε μία όμορφη και γεμάτη αγάπη οικογένεια, από την οποία θα νιώσουν την ασφάλεια , την στοργή, την γαλήνη , την προστασία και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κοινωνίας με αξιοπρέπεια.

Μεγάλο βάρος δίνεται στην ανατροφή των παιδιών, στη ψυχοκινητική τους φροντίδα καθώς και στην εκπαίδευση, ώστε να εξελιχθούν σε ανθρώπους ικανούς να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αυτή είναι η ζωή μας η οικογένεια  μας , το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το Ορφανοτροφείο Βόλου και ο Δήμος Βόλου, ήταν και θα είναι πάντα μαζί για την πρόοδο των παιδιών μας.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα

το Διοικητικό Συμβούλιο

και το προσωπικό,

σας εύχονται  από καρδιάς

Καλά Χριστούγεννα,

υγεία και ευημερία

για το νέο χρόνο 2020

 
 
 
site created and hosted by