Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 09/12/2019 ]
Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο, πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου μαζί με εθελοντές, συνεργάτες και φίλους του πολιτικού της γραφείου.


Επίσκεψη στο ίδρυμα του Ορφανοτροφείου πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μακρή μαζί με εθελοντές, συνεργάτες και φίλους του πολιτικού της γραφείου προκειμένου να δώσει ευχές και δώρα στα παιδιά του ιδρύματος. Η Βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο του κ. Θεοδώρου καθώς και όλο το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και τις άριστες συνθήκες διαβίωσης των 18 φιλοξενούμενων ανηλίκων.

Στη συνέχεια η κ. Μακρή μαζί με τα παιδιά του ιδρύματος στολίσανε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ανταλλάξανε ευχές, ενώ η Βουλευτής μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα τα οποία προμηθεύτηκε η ίδια με τους συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου. Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά από χορηγίες γνωστών τοπικών βιομηχανιών της πόλης, προσφέρθηκε και μία αρκετά μεγάλη ποσότητα προϊόντων και ειδών καθαριότητας προς το ίδρυμα.

Η χαρά των παιδιών όσο και της Βουλευτή ήταν μεγάλη και δόθηκε η υπόσχεση και από τις δύο πλευρές να τα ξαναπούν εκ του σύνεγγυς σύντομα.

 
 
 
site created and hosted by