Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 04/03/2019 ]
Ευχαριστίες


Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο κ. Δημήτρης Χριστοφής κάτοικος Γερμανίας επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου και εξέφρασε την επιθυμία της κόρης του να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο χώρο μας για ένα διάστημα. Η απάντησή μας ήταν θετική κι έτσι οι τρεις μήνες έγιναν έξι και οι έξι, ένας χρόνος. Καθώς έφτασε ο καιρός να επιστρέψει η Phyllicia Seidel στο σπίτι της στη Γερμανία, ο κ. Δημήτρης μαζί με την σύντροφό του Ina Seidel, ιδιοκτήτρια του ελληνικού εστιατορίου «ZUM GRIECHEN» παρέμειναν ακούραστοι υποστηρικτές μας μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια και με την πολύτιμη βοήθεια των συμπολιτών τους, πρόσφεραν στο ίδρυμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά και είδη πρώτης ανάγκης .

Σήμερα μας επισκέφθηκαν για ακόμη μια φορά, προσφέροντας το χρηματικό ποσό των 1.000,00 ευρώ. Το ποσό αυτό ,έπειτα από επιθυμία των ιδίων, διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ειδών υγιεινής από τα Ελληνικά Μάρκετ ( Ελ ). Ο υπεύθυνος της αλυσίδας Ελληνικά Μάρκετ κ.Γεώγιος Αποστολίνας κι αυτός στο πλευρό μας !!! προσφέροντας έκπτωση στα είδη που αγοράστηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεχή αγάπη που δείχνουν στα πρόσωπα των παιδιών μας!!!!!  

 
 
 
site created and hosted by