Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 13/06/2016 ]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Στις 10/6/2016, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, επισκέφθηκε το 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, έπειτα από πρόσκληση των δασκάλων  και των μαθητών της ΣΤ τάξης και παρέλαβε το ποσό των 241,00 € από την διευθύντρια του σχολείου.


Τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι μικροί μαθητές από τις πωλήσεις του πασχαλινού Bazzar τους, έπειτα από επιθυμία τους, παραδόθηκαν στο πρόεδρο κ. Άγγελο Αγραφιώτη, με όλη τους την αγάπη για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος. Είναι πολύ συγκινητικό που παιδιά, στηρίζουν παιδιά και δείχνουν με έμπρακτο τρόπο την αγάπη, την ευαισθησία και την κοινωνικής προσφορά τους, στο συνάνθρωπο. Το μέλλον της πόλης μας, οι νεαροί μαθητές, αρωγοί των προσπαθειών μας, συνοδοιπόροι στο έργο μας, μας γεμίζουν δύναμη και κουράγιο να ανταπεξέλθουμε τις όποιες αντιξοότητες.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και στις οικογένειες τους καλό καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι, ότι θα αποτελέσουν ενεργούς πολίτες με ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη.

 
 
 
site created and hosted by