Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 11/05/2016 ]
Ο σύλλογος Bikers and Drivers προσέφερε είδη ανάγκης στο ορφανοτροφείο του Βόλου

Ο σύλλογος Bikers and Drivers, με έδρα τη Λάρισα, ήταν μια ιδέα του πρόεδρου Ηλία Μερτζέκη και δημιουργήθηκε στις 1/12/14 με σκοπό την ένωση ανθρώπων που έχουν αγάπη για τις μηχανές και τα αυτοκίνητα! Αριθμούμε 13 μέλη σε όλη την Ελλάδα κι εδώ στο Βόλο αντιπρόσωποι είμαστε εγώ και η γυναίκα μου και τυγχάνει να είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου!


Πέρα όμως από την αγάπη μας για τις μηχανές και τα αυτοκίνητα, ο σύλλογος έβαλε στόχο κάθε μεγάλη γιορτή να προσφέρει έστω και μια μικρή βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη! Έτσι τα Χριστούγεννα προσφέραμε βοήθεια σε άτομα σε προσωπικό επίπεδο στη Λάρισα και το Πάσχα προσφέραμε είδη ανάγκης στο ορφανοτροφείο του Βόλου.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τον κύριο Τσιτούμη με την αποθήκη χαρτικών, που μας πρόσφερε μια τεράστια βοήθεια στα είδη που χρειαστήκαμε κι έναν φίλο του συλλόγου, που βοήθησε στο όλο εγχείρημα τον κ. Νίκο Δημόπουλο.

Φτάνοντας μέλη από την Λάρισα στις 8/5/2016 στο ορφανοτροφείο του Βόλου με οδηγό εμένα μας υποδέχτηκαν θερμά τα παιδιά και η κυρία Ντίνα. Μετά από μια ξενάγηση στο χώρο και μετά από χίλια ευχαριστώ που ακούσαμε από παιδιά και προσωπικό βγάλαμε φωτογραφίες με τις μηχανές. Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και οι ατάκες από μικρά και μεγάλα παιδιά ήταν η καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να έχουμε και η χαρά που δώσαμε ήταν κάτι απερίγραπτο!

Σας προτρέπουμε να μην ξεχνάτε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας ότι μπορούμε. Ένα τίποτα για κάποιους είναι πάρα πολλά για άλλους .

Σας ευχαριστούμε
Kostas DwarfKing Petridis

by `ploumistos.com`

 
 
 
site created and hosted by