Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 22/04/2016 ]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 2016

Μύρισε Άνοιξη στο `Ορφανοτροφείο Βόλου`..... ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα που πλησιάζουν, οι παιδαγωγοί του Ιδρύματος μας, με την βοήθεια των παιδιών μας και των εθελοντών, ξεκίνησαν τις πασχαλινές δημιουργίες με λαμπάδες και κατασκευές, που θα εμπλουτίσουν και φέτος το Πασχαλινό μας BAZAAR, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του. Όλα είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι και πάνω απ` όλα με αγάπη, για όλους τους φίλους του Ιδρύματος, που επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, για τη φιλοξενία των παιδιών.


Το Σωματείο του Ιδρύματος μας `ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΒΟΛΟΥ`, συνοδοιπόρος των προσπαθειών μας, συνδράμει στο έργο μας, με την διάθεση πασχαλινών λαμπάδων, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το Πασχαλινό BAZAAR του Ιδρύματος μας, ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί στα γραφεία του ιδρύματος, (είσοδος από Χείρωνος) Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09.00 - 17.00  

Τις Πασχαλινές μας κατασκευές και λαμπάδες, θα εκθέσουμε και έμπροσθεν του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου (επί της οδού Ερμού) από τις 19/4/2016 και ώρες: 18.00 - 21.00, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις πασχαλινές σας λαμπάδες και κατασκευές των παιδιών μας, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Χορηγοί μας τα καταστήματα: FINO CREATIONS (Ερμού – Κ.Καρτάλη 161), Ζαχαροπλαστείο `ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ` (Δημητριάδος 122), MUSSES ΒΟΛΟΥ – Κων/νος Κορομηλάς (Ιάσονος 86Δ), Ανθοπωλείο `LILIUM` - Θ. Θάσος (Ιάσονος 98), Ζαχαροπλαστείο `ΛΕΩΝΙΔΑΣ` - Σκλαβούνου Καλλιόπη (Τοπάλη 49)- ), Ανθοπωλείο `ΤΟΥΛΙΠΑ` - Κ. Μπάρδας (Πολυμέρη 52).

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 
 
 
site created and hosted by