Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Τα Νέα μας
[ Αναρτήθηκε την 16/06/2015 ]
Το 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας Βόλου…παίζει για το Ορφανοτροφείο Βόλου

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Αλέξανδρος Δελμούζος-Παρθεναγωγείο Βόλου».


Το έργο είναι διασκευή του θεατρικού «Σιαμαία - Τα Αθεϊκά του Βόλου» του Βασίλη Μητσάκη, που παίχτηκε στην Αθήνα και σκηνοθετήθηκε από τον ίδιο τον προικισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η θεατρική ομάδα, μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, αποφάσισαν να παρουσιάσουν το μικρό τους θεατρικό (το οποίο έχουν παρουσιάσει ήδη στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος στο χώρο του σχολείου τους) για ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Ακολουθώντας το μεράκι για την τέχνη και την ανάγκη της προσφοράς, το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας θα δώσει το δικό του παρόν το Σάββατο 20 Ιουνίου, στο μικρό αμφιθέατρο του Ορφανοτροφείου και σας καλεί όλους να παρακολουθήσετε την παράστασή του… Γιατί όλοι πρέπει να συμβάλλουμε και ειδικά το σύγχρονο σχολείο ώστε να δοθούν μηνύματα ελπίδας, αλληλοβοήθειας κοινωνικής προσφοράς στις τόσο δύσκολες εποχές μας. Είσοδος 2 ευρώ (ή ό,τι άλλο μπορείτε να διαθέσετε για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου)
 
 
 
site created and hosted by