Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Ορφανοτροφείο Βόλου Κοπή Πίτας 2014
 
 
Ακολουθείστε μας
 
 
 
Εκδηλώσεις
[ Αναρτήθηκε την 26/04/2016 ]
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές-μπασκετμπολίστες κοντά στα παιδιά του Ορφανοτροφείόυ

Η FF Group, ανταποκρινόμενη άμεσα, σε αίτημα του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου κ. Άγγελου Αγραφιώτη, αποφάσισε να επισκεφτεί το Ίδρυμα με στελέχη της, μαζί με τους Διεθνείς παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές Φάνη Κατεργιαννάκη και Κώστα Κωνσταντινίδη  και τους Διεθνείς παλαίμαχους μπασκετμπολίστες  Νίκο  Φιλίππου και Ευθύμη Ρετζιά και να χαρίσει στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, παπούτσια και φόρμες NIKE.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FF Group κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, εκτός των αθλητικών ειδών, έστειλε Πασχαλινά αυγά και παιχνίδια για τα παιδιά.

Το ΟρφανοτροφείοΒόλου, προσκαλεί όλα τα παιδιά της πόλης του Βόλου στη γιορτή αυτή, την Μ. Τρίτη στις 19.00, για να δουν από κοντά τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες και να απολαύσουν γλυκά και αναψυκτικά, με μουσική από DJ.

Σε ανακοίνωση του Ιδρύματος, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

`Ευχαριστούμε το διευθύνων σύμβουλό της FF Group, κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και τα στελέχη της κ.κ Νικόλαο Σάκκο & Μάρκο Λαγό, για τη χορηγία της προς τα παιδιά μας, καθώς και τους χορηγούς-ζαχαροπλάστες της πόλης μας, κ.κ Κωνσταντίνο Καρακατσάνη, Γιώργο Κορλό, Απόστολο Παπαγιάννη, ΜΟΝ ΑΜΙ, Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής Κωνσταντίνος Μπουζάνης ΜΕΛΙΣΣΑ, Πρατήριο Άρτου-Ζαχαροπλαστείο Πέππη Πανταζή, Εμπόριο Ποτών Παπαγιάννης Α.Ε, ΕΨΑ, για τα γλυκά, εδέσματα και αναψυκτικά που προσέφεραν, τον κ. Πάρη Ζήκο για τα ηχητικά, τον Power FM για τη μουσική του και τη SECURITY FORCES για την ασφάλεια της εκδήλωσης. Σημαντική ήταν η βοήθεια του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου και των εργαζομένων του και τους ευχαριστούμε γι αυτό`.

 
 
 
site created and hosted by